Όροι Χρήσης

Το www.therapypharmacy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της Ελληνικής επιχείρησης «ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ» , που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Κ. Καραμανλή 56 – Α. Παπαναστασίου 27 – Γωνία ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ και δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελληνική Επικράτεια. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της «ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ» που βρίσκεται στην διεύθυνση www.therapypharmacy.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα www.therapypharmacy.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΓΕΝΙΚΑ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ” τηρώντας πιστά τις αρχές που διέπουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία είναι αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων μας πέραν της απολύτως απαραίτητης για την ορθή διεκπεραίωση των παραγγελιών σας καθώς και για την επικοινωνία μας μαζί σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Η “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ” με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που εμπιστεύεστε, παρά μόνον και κατ’ εξαίρεση δύναται να δημοσιοποιήσουν προσωπικά σας στοιχεία όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λ.π., τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας (σε περίπτωση επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμού) είναι δύο: Το όνομα χρήστη (username) και ο Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε διασφαλίζουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Η διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης από τρίτα πρόσωπα των στοιχείων σύνδεσής σας είναι αποκλειστική σας ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ“, σε διαφορετική περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.therapypharmacy.gr ,και η “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ” δεν ευθύνονται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνιστάται επίσης η αποφυγή χρήσης εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό εισόδου (password), στη σελίδα σύνδεσης στο λογαριασμό σας, υπάρχει η επιλογή ανάκτησης του password χρησιμοποιώντας το email που έχετε χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή σας.

Εφόσον δεν επιθυμείτε την δημιουργία λογαριασμού μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης.

Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη κάθε συνδιαλλαγής με το www.therapypharmacy.gr είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address).

Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά ή και να ζητήσετε την πλήρη διαγραφή τους.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (π.χ. ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας www.therapypharmacy.gr είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη. Η “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ” δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.therapypharmacy.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. H “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ” αν και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή και χωρίς σφάλματα και δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη λαθών στις παρεχόμενες πληροφορίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.therapypharmacy.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.therapypharmacy.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Eλληνικού δικαίου, του Eυρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή , πώληση, αλλοίωση η μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την άδεια της “ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.therapypharmacy.gr .

Άμεση αποστολή και ταχύτατη παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ για όλη την Ελλάδα

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με απόλυτη ασφάλεια

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από πιστοποιημένους προμηθευτές

Καλάθι αγορών
Scroll to Top