Τρόποι Αποστολής

Το THERAPYPHARMACY αποτελεί ένα Ηλεκτρονικό Φαρμακείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα, είτε με αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

 • Γίνεται συγκέντρωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 56 –Α.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 27 ΓΩΝΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ  είτε μέσω ενημερωτικού μηνύματος στο κινητό ή με αποστολή email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
 • Η παραγγελία σας δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της.
 • Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελίας σας ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία δέσμευση.

Σημείωση: Οι παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα (εφόσον τα εμπορεύματα είναι άμεσα διαθέσιμα) είναι έτοιμα προς παράδοση την ίδια εργάσιμη ημέρα. (Ωράριο Λειτουργίας Φαρμακείου : Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 -15:00)

Αποστολές εντός Ελλάδος


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με εταιρεία ταχυμεταφορών – courier Box Now, ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική και το κόστος διαφοροποιείται αναλόγως.
Εντός Θεσσαλονίκης υπάρχει δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης.

Χρόνος Παράδοσης

Το κόστος μεταφορικών και ο χρόνος παράδοσης καθορίζονται από την εταιρεία μεταφορών. Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 13:00 και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με το φόρτο παραγγελιών.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.
Αποστολές για Θεσσαλονίκη συνήθως παραδίδονται από την μεταφορική εταιρεία την επόμενη κιόλας ημέρα.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι από 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σας:
1 εργάσιμη ημέρα για περιοχές : Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κέρκυρα.
2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.
Για την αποστολή σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εξτρά χρέωση, ενώ ο χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φτάσει έως τις (7) εργάσιμες ημέρες.

Κόστος Αποστολής

 • Το κόστος αποστολής διαφοροποιείται ανάλογα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
 • Το κόστος της Αντικαταβολής, όπου αυτή είναι διαθέσιμη σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 1,90€.
 • Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή για αποστολές προς Κύπρο

Box now

 • Για παραγγελίες αξίας άνω των 49€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
 • Για παραγγελίες αξίας κάτω των 49€ το κόστος αποστολής είναι 2,00€ σε όλη την Ελλάδα και ανεξαρτήτως βάρους.
 • Δεν υποστηρίζεται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΕΛΤΑ Courier

 • Για παραγγελίες αξίας άνω των 49€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
 • Για παραγγελίες αξίας κάτω των 49€ το κόστος αποστολής είναι 2,60€ σε όλη την Ελλάδα και ανεξαρτήτως βάρους.
 • Έξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (σε περίπτωση που επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής) : 1,90€

Γενική Ταχυδρομική

 • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα 3,90€
 • Έξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (σε περίπτωση που επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής) : 1,90€
 • Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κοντινότερο γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής με κόστος 2.40€

Αποστολές στην Κύπρο

Για παραγγελίες που αφορούν αποστολή στην Κύπρο, το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τον τρόπο αποστολής και το βάρος των προϊόντων. Δεν ισχύουν τα Δωρεάν Μεταφορικά και η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
Για τυπική παράδοση, οι παραγγελίες στέλνονται με πλοίο και ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 4-7 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που η παραγγελία θα αναχωρήσει από εμάς. Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier.Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.
Ενδεικτικό κόστος αποστολής: Για δέμα  0,50kg  17.14€ – 1.00kg 18.35€- 1.50kg 19.55€ -2.00kg 20.77€

Συσκευασία Δώρου

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της υπηρεσίας Συσκευασία Δώρου, όπου μπορείτε στα σχόλια να αναφέρετε τι επιθυμείτε. Η συσκευασία δώρου που σας παρέχουμε είναι συνήθως μια χάρτινη τσάντα με το λογότυπο μας, Κόστος συσκευασίας δώρου: 1,00€ ευρώ ανά συσκευασία δώρου, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Συμπληρωματικές Παραγγελίες:

Οι παραγγελίες εκτελούνται αυτόματα με αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, οποιαδήποτε προσθήκη προϊόντων σε υφιστάμενη παραγγελία λογίζεται από το σύστημα μας ως νέα παραγγελία.

* Το THERAPYPHARMACY διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον έχει γίνει οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος στην εκτίμηση του κόστους αποστολής ή πληρωμής να τροποποιήσει το τελικό κόστος της παραγγελίας, εφόσον έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη. Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί από τον πελάτη, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Courier

Άμεση αποστολή και ταχύτατη παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ για όλη την Ελλάδα

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με απόλυτη ασφάλεια

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από πιστοποημένους προμηθευτές

Καλάθι αγορών
Scroll to Top