Ποιοί Είμαστε

Φαρμακείο
Φαρμακείο

Το Φαρμακείο

To φαρμακείο λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια στη διασταύρωση Κ. Καραμανλή 56 και Α. Παπαναστασίου 27 γωνία, απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Από την μητέρα μου το 2013 πέρασε στη δική μου ιδιοκτησία και ευθύνη, πλήρως ανακαινισμένο. Απέκτησα δυο πανεπιστημιακά πτυχία το ένα από το τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ και το άλλο από το τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ , και είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Αυτό με ώθησε να συνδυάσω τις γνώσεις των δύο σχολών και να αναβαθμίσω την λειτουργία του φαρμακείου μου

Έτσι κατασκευάστηκαν στο πρώτο όροφο δυο σύγχρονα εργαστήρια ένα Ομοιοπαθητικό και ένα Αλλοπαθητικό και τα δύο με βάση τους κανόνες και τις προϋποθέσεις της σύγχρονης εργαστηριακής πρακτικής.

Επίσης τα τελευταία χρόνια το Φαρμακείο μας εξειδικεύτηκε στην προώθηση καλλυντικών και ιδιαίτερα στα φημισμένα Κορεάτικα καλλυντικά. Και όχι μόνο!Παρακολουθώντας τα πιο fast selling προϊόντα ομορφιάς,αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με εταιρείες καλλυντικών που φημίζονται για την αποτελεσματικότητα,την ασφάλεια και την καλλυντική τους ευχαρίστηση.


Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αποφασίσαμε να επεκταθούμε στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργώντας το eshop το οποίο είναι το πρώτο eshop Φαρμακείου με αντικείμενο τα Κορεάτικα καλλυντικά.

Στόχος μας πάντα η εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των πελατών μας.
Φαρμακείο

Άμεση αποστολή και ταχύτατη παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ για όλη την Ελλάδα

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με απόλυτη ασφάλεια

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από πιστοποιημένους προμηθευτές

Καλάθι αγορών
Scroll to Top