Τρόποι Πληρωμής


Στο therapypharmacy.gr καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο το δυνατόν πιο εύκολες και ασφαλείς. Παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση της παραγγελίας στον courier που θα σας παραδώσει το δέμα.
Κόστος αντικαταβολής: 1,90€

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον Αριθμό της παραγγελίας σας και το Ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία κατά την μεταφορά. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2 ημερών.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες

Τράπεζα Πειραιώς : IBAN GR5301722280005228061457088
Δικαιούχος: ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

Τράπεζα Eurobank : IBAN GR7602600510000810200345958
Δικαιούχος: ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

Τράπεζα ALPHA BANK : IBAN GR0601404080408002002002079
Δικαιούχος: ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

Τράπεζα Εθνική : IBAN GR4901102510000025100565610
Δικαιούχος: ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, Diners) οποιασδήποτε τράπεζας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η οποία άμεσα τοποθετείται στο σύστημά μας, μεταφέρεστε στην σελίδα ολοκλήρωσης πληρωμής όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η όλη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και κρυπτογραφημένη και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στα υπολογιστικά συστήματα της Τράπεζας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το therapypharmacy.gr δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο που αφορά αυτή τη διαδικασία παρά ενημερώνεται αυτόματα για την επιτυχή ή μη έκβαση της πληρωμής.

Πληρωμή στο Κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, έχετε την δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί.

Ασφαλείς Πληρωμές με Nexi

Άμεση αποστολή και ταχύτατη παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ για όλη την Ελλάδα

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με απόλυτη ασφάλεια

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από πιστοποιημένους προμηθευτές

Καλάθι αγορών
Scroll to Top