Πολιτική Απορρήτου

Το www.therapypharmacy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της Ελληνικής επιχείρησης «ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ» , που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Κ. Καραμανλή 56 – Α. Παπαναστασίου 27 γωνία (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ) και δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελληνική Επικράτεια.

Η «ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ» τηρώντας πιστά τις αρχές που διέπουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία είναι αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων μας πέραν της απολύτως απαραίτητης για την ορθή διεκπεραίωση των παραγγελιών σας καθώς και για την επικοινωνία μας μαζί σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Η «ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που εμπιστεύεστε, παρά μόνον και κατ’ εξαίρεση δύναται να δημοσιοποιήσουν προσωπικά σας στοιχεία όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ., τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.

Κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας www.therapypharmacy.gr συλλέγουμε τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα για να σας προσφέρουμε μια ομαλή εμπειρία καθώς και για να έχουμε την δυνατότητα ορθής διεκπεραίωσης των παραγγελιών σας.

Ποια Δεδομένα Συλλέγουμε?

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συλλέγονται τα απαραίτητα δεδομένα όπως Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Χρέωσης, Διεύθυνση Αποστολής, Τηλέφωνο, email τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς ολοκλήρωσης της συναλλαγής καθώς και για όποια επικοινωνία απαιτείται στα πλαίσια αυτής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την δημιουργία λογαριασμού έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε αυτά τα στοιχεία (εκτός του ονόματος χρήστη – username) καθώς και να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας.

Διάρκεια Διατήρησης Δεδομένων

Τα δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον σκοπό της συλλογής τους. Έτσι στοιχεία παραγγελιών διατηρούνται για όσο ορίζει η φορολογική νομοθεσία.

Ποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας.

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ορατές στο προσωπικό μας με σκοπό την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας. Έτσι οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορούν να δουν αριθμό παραγγελίας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο email κλπ. πάντα και μόνο με σκοπό την σωστή εξυπηρέτησή σας.

Cookies

Κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας αποθηκεύονται τα “αναγκαία” cookies για την ορθή λειτουργία και με αποκλειστικό σκοπό την άρτια εξυπηρέτηση της συναλλαγής καθώς και την βέλτιστη εμπειρία σας. Αυτά περιλαμβάνουν περιεχόμενα καλαθιού, προϊόντα που είδατε πρόσφατα, προτιμήσεις γλώσσας εμφάνισης κλπ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@therapypharmacy.gr ή στο τηλέφωνο 2311 219312

Άμεση αποστολή και ταχύτατη παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά από 49€ για όλη την Ελλάδα

Όλοι οι τρόποι πληρωμής με απόλυτη ασφάλεια

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από πιστοποιημένους προμηθευτές

Καλάθι αγορών
Scroll to Top